torstai 24. heinäkuuta 2014

Kolmen viikon telakkatauko – and counting...

Länsirintamalta ei mitään uutta. Kolme viikoa kulunut ja vasen jalka vaivaa edelleen. Juoksemisesta on tässä vaiheessa vielä turha haaveilla, kun ei pysty edes kunnolla kävelemään. Viime viikon torstaina kävin heittämässä 50 km:n pyörälenkin ja se tuntui ihan miellyttävältä. Seuraavana päivänä oli luvassa käynti hierojalla. Ohjelmassa oli taas neuloja, hierontaa ja laser-hoitoa.

Olen venytellyt, venytellyt ja venytellyt lisää.

Venyttele, venyttele ja venyttele lisää.
Eilen oli ensimmäinen päivä, jolloin pystyin kävelemään nilkuttamatta. Siitä innostuneena lähdin illalla 5 km kävelylenkille. Alku oli yhtä tuskaa. Etureisi oireili ja jouduin aina välillä pysähtymään venyttelytuokioita varten. Samalla kimppuuni hyökkäsi hyttysarmeija. Muutaman kilometrin jälkeen jalka alkoi tuntumaan hieman paremmalta. Yritin kävellä hiljaa, mutta hyttyset saivat minuta aina välillä nostamaan vauhtia. Jalka ei tykännyt siitä ollenkaan.

Foam roller – eteen ja taakse, eteen ja taakse...

Tänään kävin sitten 20 km:n pyörälenkillä ja sen jälkeen jalka tuntui taas paremmalta. Rullasin myös etureittä foam rollerin päällä ja se tuntui auttavan. Ylös noustuani astuin tosin rullan päälle ja jalkaan sattui niin pirusti. Oli vähän nolo olo....

Kokeilin viikonloppuna myös kaverini suosittelemia Active Patch -laastareita, mutta olin laittanut ne väärään paikkaan. Olisi pitänyt lukea "asennusohjeet" netistä. Täräytin ne nimittäin turhia miettimättä automaattisesti kipukohtien päälle. Laastarit tuleekin asettaa ennalta määriteltyihin paikkoihin. Minulle jäi vielä muutama laastari, joten ajattelin nyt viikonloppuna lukea ohjeet ja kokeilla niitä uudestaan. Hieman ufolta ne kuulostavat, mutta olen valmis kokeilemaan kaikkea.
ActivePatch4U-laastarit.
Laastarit olisi ohjeiden mukaan pitänyt asettaa näin. En laittanut. Uusiksi menee.
Otan fillarin nyt mukaan mökille ja jatkan pyörälenkkejä. Huomenna ajattelin myös taas kokeilla kävelemistä. Perjantaina 8.8. olisi kisakalenterissa Mustasaaren puolimaraton, mutta en usko, että Trikoomies olisi siihen mennessä kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi